Klein Where

Purmerend

Woonwijk

Op voormalig bedrijventerrein De Where heeft Linden Groep in samenwerking met AM een woonwijk ontwikkeld met 125 eengezinswoningen. De wijk kenmerkt zich door zijn unieke ligging aan de rivier De Where, welke dwars door Purmerend loopt. De start van de bouw staat gepland voor het derde kwartaal 2017.

Historie

Deze herontwikkeling van deze locatie is met name voor onze directeur Jan van der Linden speciaal. In 19.. heeft hij op … jarige leeftijd op dit voormalige bedrijventerrein zijn eerste ontwikkeling tot stand gebracht in de vorm van de bouw van een fabriek ten behoeve van zijn installatiebedrijf. Dit was de eerste van vele bijzondere ontwikkelingen.

Verkoop

De verkoop van dit plan is recentelijk gestart. Voor meer informatie over de woningen of om uw in te schrijven als geïnteresseerde kunt u terecht op www.kleinwhere.nl.

Trivia

Duurzaamheid staat centraal bij dit project. Zo wordt het hemelwater afgevoerd in openbaar gebied en worden de woningen voorzien van vogelvides waar vogels zich kunnen nestelen. Voor de warmtevoorziening worden de woningen aangesloten op de Stadsverwarming van Purmerend, waarbij warmte wordt opgewekt in een biomassacentrale.

« Terug naar alle projecten